Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
159
Begin

Deze complete zwangerschapscursus met yoga en ademwerk helpt je door de zwangerschap heen meer te genieten en je voor te bereiden op de bevalling. Maar ook daarna heb je profijt van de oefeningen en krijg je een nazorg module. Zodat jij optimaal kan genieten van je kraamtijd en het moederschap. 

 

De cursus bevat oefeningen voor tijdens de zwangerschap, bevalling en na de bevalling. 

 

Na de bevalling voor het loslaten van emoties van en na de bevalling. Zodat je in rust en reinheid van je nieuwe wonder kunt genieten. 

 

Lieve toekomstige mama,

 

Je bent zwanger! Een bijzondere tijd in je leven. In deze cursus ontvang je oefeningen voor je gehele zwangerschap. Zodat je liefdevol voor jezelf kunt zijn en je kindje in zachtheid kunt laten groeien. 

 

Voor ieder trimester heb ik oefeningen voor je opgenomen zodat je steeds dieper in die zachtheid kunt stromen. Wees lief voor jezelf. Geniet. Voel. Leef. Er groeit leven in jou. 

 

Toen ik zelf zwanger was ben ik steeds meer gaan verzachten. Ik leefde al volgens en met de natuurlijke elementen. Deed aan yoga en ademwerk als docent. Maar vond het heel fijn om meegenomen te worden in een reis naar binnen. Hier en daar volgde ik ook lessen en een cursus. Uiteindelijk heb ik al mijn ervaring als docent, zwangere en vrouw samengevoegd in 1 cursus. Deze prachtige complete zwangerschapscursus! 

 

Liefs,
Joyce

Ontwerp zonder titel (14)

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.