Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17
Begin

Op 20 februari 2023 is het nieuwe maan in het waterteken vissen. Tijdens deze nieuwe maan in vissen word je uitgenodigd om naar binnen te keren en in diep voelen te zakken. Welke intentie wil jij zetten voor deze nieuwe maan? Waar droom jij van? Vissen zijn dromers en wellicht voel jij ook grootse dromen van binnen. Hoe geef je hier ruimte aan? In dit blog lees je meer over de nieuwe maan in vissen en bijpassende rituelen.

Vissen zijn grootse dromers

Wat zijn jouw grootste dromen? Durf je hier ruimte aan te geven of voel je bepaalde angsten die je daarin nog tegenhouden? Deze nieuwe maan nodigt je uit om deze angsten te onderzoeken en te voelen waarin jij wilt groeien. Pas op dat je niet afdwaalt in je eigen fantasiewereld en maak concrete plannen. Dit helpt je om richting te geven aan jouw verlangens. Waar gaat jouw energie van stromen? Geef dit ruimte vanuit passie en verbinding met jezelf! Dit is een periode waarin je die verandering kunt aanbrengen in je leven waar je naar verlangd.

Rituelen om te doen tijdens de nieuwe maan in vissen februari 2023

Moon Phase Yin Yoga

Nieuwe maan is een periode waarin je nieuwe intenties kunt zetten. Ook een mooi moment om dit tijdens een ritueel te doen. In het Moon Phase Yin Yoga E-book kun je diverse oefeningen lezen die je kunt doen tijdens de nieuwe maan. Maar ook voor de opvolgende maanfases.

Yoga is een fijne manier om naar binnen te keren. Door in stilte te zakken en bij jezelf aan te komen kan je jouw innerlijke stem horen spreken. Vissen is een waterteken. Het is daarom mooi om oefeningen te doen die daarbij aansluiten.

Verbinden met water

Door jezelf te verbinden met water, kun je letterlijk ruimte geven aan jezelf. Water helpt om te reinigen, op te laden en los te laten. Water heeft ook een ripple effect als jij je energie er doorheen laat stromen. Je kunt bijvoorbeeld koud water dippen. Of juist een warme douche nemen. Elke druppel water geeft je hernieuwde energie, laad je lichaam op en brengt creativiteit en inspiratie.

Mediteer en manifesteer

Leven op het ritme van de maancyclus kan je helpen om meer balans, rust en focus te ervaren in jezelf. Hierdoor kun je ook beter jouw verlangens manifesteren. In het Programma ‘Leven volgens de maancyclus‘ komt alles samen. Wat is jouw verlangen? In dit programma staat ook een mooie les voor de nieuwe maan in Vissen in februari klaar voor jou.

In deze Nieuwe Maan in Vissen Breath Sessie neem ik je mee in een visualisatie en ademsessie waarin je jouw droomleven visualiseert, ziet en voelt.

Neem na afloop even de tijd om te schrijven, journalen en te zijn. Wellicht wil je je verbinden met water. Dit helpt je om in de energie van de nieuwe maan te stappen.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.