Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
57
Begin

In de online yin & fascia masterclass neemt Joyce je mee in oefeningen om emotionele stagnaties en chronische pijn los te laten.

Het water element speelt hierin een belangrijke rol. De weg naar innerlijke stilte, rust en ontspanning. Middels yin yoga en zelfmassage technieken. 

Fascia is een belangrijk deel van het lichaam wat steeds meer naar de voorgrond komt. Fascia is dat wat het hele lichaam samen houdt.

Waar vroeger vaak gedacht werd dat emotionele stagnaties ontstonden in de spieren, blijkt dit toch anders te liggen. De fascia, het pak waarin onze organen, spieren en botten samen worden gehouden, is de plaats waar chronische pijn ontstaat en vastgehouden wordt. Niet alleen door emotionele stagnaties. Maar ook door trauma, blessures, operaties en littekens ontstaat er veel disbalans in het lichaam. Dit komt doordat ongezonde fascia verdikt is, stug en zorgt dat het lichamelijke gestel zich gaat aanpassen. In the end zorgt dit voor nog meer blokkades in het lichaam. Dit uit zich weer emotioneel en zo is de cirkel rond en blijf je in de vicieuze cirkel draaien.

Met specifieke massage technieken, yogahoudingen en adem oefeningen kunnen we deze klachten oplossen. De oplossing ligt dichter bij onszelf dan we denken.

Video

1 reactie

  1. Sophie Mannes op 1 maart 2023 om 13:08

    Hai Joyce,

    Fijne start van deze ochtend…ik kijk uit naar de fascia ballen.

    liefs
    Sophie

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.