Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
157
Begin
Afbeelding Zwangerschapscursus productpagina (1)

Welkom bij deze zwangerschapscursus

Deze complete zwangerschapscursus met yoga en ademwerk helpt je door de zwangerschap heen meer te genieten en je voor te bereiden op de bevalling. Maar ook daarna heb je profijt van de oefeningen en krijg je een nazorg module. Zodat jij optimaal kan genieten van je kraamtijd en het moederschap. 

 

De cursus bevat oefeningen voor tijdens de zwangerschap, bevalling en na de bevalling. 

 

Voor de bevalling voor het loslaten van emoties en spanning en na de bevalling. Zodat je in rust en reinheid van je nieuwe wonder kunt genieten. 

 

Lieve toekomstige mama,

 

Je bent zwanger! Een bijzondere tijd in je leven. In deze cursus ontvang je oefeningen voor je gehele zwangerschap. Zodat je liefdevol voor jezelf kunt zijn en je kindje in zachtheid kunt laten groeien. 

 

Voor ieder trimester heb ik oefeningen voor je opgenomen zodat je steeds dieper in die zachtheid kunt stromen. Wees lief voor jezelf. Geniet. Voel. Leef. Er groeit leven in jou. 

 

Toen ik zelf zwanger was ben ik steeds meer gaan verzachten. Ik leefde al volgens en met de natuurlijke elementen. Deed aan yoga en ademwerk als docent. Maar ik vond het heel fijn om meegenomen te worden in een reis naar binnen. Hier en daar volgde ik ook lessen en een cursus. Uiteindelijk heb ik al mijn ervaring als docent, zwangere en vrouw samengevoegd in 1 cursus. Deze prachtige complete zwangerschapscursus! 

 

Voor deze cursus ben ik, Joyce, samen met Floor ter Burg, Oefentherapeut en Mama samen in gesprek gegaan hoe we deze cursus zo compleet mogelijk aan kunnen bieden. Zowel voor mijn zwangerschap, maar helemaal tijdens vond ik het voor mijzelf belangrijk om te vertrouwen op mijn eigen lijf en het natuurlijke proces. Er zijn ons immers heel wat mensen voor gegaan bij wie het ook allemaal gelukt is. Echter vond ik het behoorlijke klus om met mijn veranderende lichaam de balans iedere keer weer te vinden. Met mijn toevoegingen streef ik er naar dat je je kunt blijven hervinden in je in rap tempo veranderende lijf, daar vertrouwd mee zijn en met voldoening kijken naar wat je doorstaat. 

 

Onze expertises samen bieden jou een ontspannen zwangerschap en vertrouwen voor de bevalling. Met jouw prachtige en krachtige lijf. 

 

Liefs,

Joyce en Floor

P.s. In de onderstaande video's stellen we ons voor!

 

Introductie Joyce Mol,

Founder Mind Events Factory, Yoga & Fascia Therapy Teacher & Breathwork Coach

Introductie Floor ter Burg, Oefentherapeut &  Mama

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.