Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
33
Begin

Hi lieve vrouw,

Wat mooi dat je je hebt ingeschreven voor de Online Rite van de Baarmoeder.

Dit mooie en krachtige ritueel is er voor jou om los te laten wat je niet meer met je mee wilt dragen en uit te nodigen wat je graag zou willen verwelkomen in je leven.

Deze Full Moon Womb Awakening Class - Rite van de Baarmoeder kan je in jouw eigen tijd volgen op een moment dat jij daar de ruimte voor hebt. De class duurt ongeveer 75 minuten. Reserveer daarna even tijd om de natuur in te gaan. Of voor jezelf nog wat op te schrijven.

Voordat de Full Moon Awakening Class begint, is het fijn als je een paar voorbereidingen kunt treffen. Lukt het niet, maak je geen zorgen. Dan is dat hoe het nu voor jou is. Je kunt ook volledig open de ceremonie in gaan.

Schrijf 2 brieven aan jezelf:

  • In de 1e brief schrijf je wat je los wilt laten
  • In de 2e brief schrijf je wat je zou willen verwelkomen in je leven

Dit zal je ondersteunen tijdens de ceremonie. Schrijf vanuit je hart en diepe verlangen. Zonder schaamte. Jij mag jouw dromen laten spreken.

Bereid jouw sacred space voor:

  • 2 rozen, edelstenen en andere attributen voor het creëren van jouw womb space
  • Je kunt vrouwelijke kleding dragen waarin je je prettig en comfortabel voelt. Dit kan een rok of jurk zijn, maar dat hoeft niet. Doe wat voor jou prettig voelt.
  • Vul een potje water van ongeveer 200 ml uit een beek, rivier, vijver, sloot of kanaal bij jou in de buurt. Het water mag je na afloop een mooie plek op jouw altaar geven. Mocht je nog eens een ceremonie bijwonen kan het water gedeeld gaan worden met andere vrouwen.
  • Een steen die je terug kunt geven aan Moeder Aarde. Na het ritueel kun je de natuur in gaan om dat wat je los wilt laten met de steen terug te geven aan de aarde. Water reinigt. De steen in water gooien ondersteunt in het proces van loslaten.

Korte intro over het de rite of the womb:

The Rite of the Womb is een mooi en krachtig ritueel en vereist diep innerlijk werk uit het verleden om angst, pijn en trauma op te lossen.

Het is nog krachtiger om dit ritueel te doen met de volle maan. Tijdens de volle maan is het de tijd om de ruimte te nemen om naar binnen te keren en te voelen wat je los wilt laten. Zodat je de nieuwe cyclus met een open hart en een hernieuwde verbinding met je vrouwelijkheid kunt verwelkomen.

De 13e Rite is een geschenk aan jezelf. De energie van de inwijding, die zowel een genezing als een zegen is. Het zal in jou de vrouwelijke kracht opnieuw activeren. Waarin jij je heel, sensueel en zacht mag gaan voelen. Gedragen door de vrouwen in de cirkel.

Na de ceremonie

Na afloop van de ceremonie is het mooi om de steen waarin je hebt geblazen wat je los wilt laten terug te geven aan moeder aarde. In een rivier of beekje. Water neutraliseert. Dus dit helpt om werkelijk los te laten wat je niet meer dient.

De blaadjes van de roos waarmee je de sacred space hebt gecreëerd kun je eventueel begraven in je tuin of ook terug geven aan moeder aarde.

Hier tref je de hand-out aan met informatie over de Rite of the Womb. Hierin staat een ritueel die je kunt doen tijdens de komende 13 volle manen. Je kunt jouw menstruatiebloed opvangen in een menstruatiecup en dit terug geven aan de aarde. In deze blog lees je ook nog wat meer over het teruggeven van menstruatiebloed aan Moeder-aarde.

Wanneer je niet meer menstrueert, kun je er ook voor kiezen om rode wijn met volle maan te schenken aan de aarde.

Je kunt de verbinding met de baarmoeder ook versterken met een yoni ei. Je kunt hiermee oefeningen doen om de bekkenbodem te versterken. Maar ook om jouw vrouw-zijn, pure essentie en self pleasure kracht bij te zetten.

Weet dat je altijd welkom bent om de Rite opnieuw te doen via de recording in deze omgeving, te beleven en voor je te laten werken als je daar behoefte aan hebt.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de ceremonie? Voel je dan vrij om mij te mailen. Dat mag altijd.

Keep in your mind & womb:
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Namasté,
Joyce

Rated 4.50 out of 5 based on 2customer ratings

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.